Solutie jante auto, marca Bozo, 1 Kg, cu pulverizator smart image0

Solutie jante auto, marca Bozo, 1 Kg, cu pulverizator smart

22,99 Lei

Solutie jante auto, marca Bozo, 1 litru, cu pulverizator smart

Avantaje:

  • cu inhibitor de coroziune pentru protectia jantelor
  • pulverizator smart cu 3 pozitii (oprit, jet, spray)

Solutia pentru jante auto marca Bozo indeparteaza mizeria specifica depusa pe jantele autoturismelor, precum si eventuala rugina si mizeria de pe diferite suprafete metalice (in special de pe jante auto). Pentru curatare jante auto precum si alte suprafete, obiecte si accesorii metalice pe care sunt depuneri de rugina si mizerie. Recomandat in domeniul auto si industrial (spalatorii auto, ateliere de reparatii auto, hale metalurgice, ateliere pentru confectii metalice, etc.).

Mod de folosire: Produsul se aplica direct pe jante (pe suprafata de curatat) cu o laveta sau prin pulverizare. In functie de gradul de mizerie existent, produsul poate fi utilizat ca atare sau poate fi diluat pana la un raport de 1:10. Dupa cateva minute se clateste suprafata cu apa din abundenta pentru indepartarea eventualelor urme de produs nereactionat. Produsul se foloseste numai in scopul pentru care a fost destinat. Important: Nu amestecati cu substante alcaline, se pot degaja gaze nocive.

Precautiuni: Evitati contactul cu ochii si pielea. Folositi manusi si ochelari de protectie, produsul fiind coroziv - expunerea poate produce arsuri ale pielii si mucoaselor. Acest produs nu implica efecte semnificative adverse asupra mediului. In cazul inhalarii scoateti victima la aer curat. Daca respiratia devine dificila solicitati imediat asistenta medicala. In cazul contactului cu ochii spalati imediat cu multa apa tinand ochii deschisi. Daca se produce iritarea ochilor, cereti imediat asistenta medicala de specialitate. In cazul contactului cu pielea scoateti hainele contaminate. Spalati imediat cu multa apa. Solicitati imediat asistenta medicala. In cazul inghitirii nu se provoaca voma; se solicita imediat asistenta medicala. A nu se lasa la indemana copiilor! Cititi eticheta inainte de utilizare! Se pastreaza in spatii lipsite de umiditate si la adapost de radiatiile solare, la temperaturi de 5 °C ÷ 40 °C.

Valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei mentionata pe ambalaj.

Indicator miros: Nu este cazul

Greutate: 1 kg

Dimensiuni: ambalaj 25 cm x 8 cm x 8 cm

Ingrediente: alcool primar etoxilat ≤10%, etilen-glicon butil eter ≤10%, acid fosforic ≤30%, inhibitor de coroziune.

Certificari:

  • ISO 9001:2008
  • ISO 14001:2004

Volum: 1 litru (1000 ml)

Ambalaj: HDPE


INAPOI SUS