Solutie anvelope, 1 kg, Bozo, cu pulverizator smart image0

Solutie anvelope, 1 kg, Bozo, cu pulverizator smart

18,85 Lei

Solutie anvelope, 1 litru, cu pulverizator smart

Avantaje:

  • putere mare de curatare multumita concentratiei ridicate
  • pulverizator smart cu 3 pozitii (oprit, jet, spray)

Produs destinat intretinerii suprafetelor din cauciuc. Pentru intretinerea anvelopelor la autovehicule si a altor obiecte / suprafete din cauciuc. Indeparteaza cu usurinta praf, pete, amprente. Eficienta maxima. Reda stralucirea suprafetelor curatate.

Beneficii: Reda culoarea si aspectul initial suprafetelor tratate. Confera stralucire si prospetime suprafetelor si obiectelor curatate.

Aplicatii: Inainte de utilizare, suprafetele supuse tratamentului, se spala cu detergent. Produsul se aplica la concentratia initiala sau poate fi diluat cu apa pana la o concentratie de 25  30%. Se aplica pe suprafate direct cu o pensula. Se poate aplica si prin pulverizare dupa care, cu ajutorul unei lavete din material moale (de preferat bumbac) se uniformizeaza pelicula de produs pe suprafata tratata. Se foloseste numai in scopul pentru care a fost destinat fara a fi amestecat cu alte produse de curatare.

Contine: Glicerina ≤ 20%; alcool alifatic cu lant scurt ≤5%; benzizotiazolinona ≥0,2%, colorant.

Precautiuni: Produsul este nociv in caz de inghitire. Spalati bine mainile dupa utilizare. Nu inspirati praful / fumul / gazul / ceata / vaporii / spray-ul. In cazul contactului cu ochii spalati imediat cu multa apa tinand ochii deschisi. Daca se produce iritarea ochilor apelati la asistenta medicala de specialitate. In cazul inghitirii nu se provoaca voma; se solicita imediat asistenta medicala. Evitati expunerea directa si indelungata la razele solare. Pastrati produsul in spatii inchise la temperaturi cuprinse intre 5 °C - 40 °C. A nu se lasa la indemana copiilor! Cititi eticheta inainte de utilizare! Valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei mentionata pe ambalaj.

Indicator miros: Miros specific

Certificari:

  • ISO 9001:2008
  • ISO 14001:2004

Volum: 1 litru (1000 ml)

Ambalaj: HDPE


INAPOI SUS