Parfum auto Bozo, Rome, 100 gr image0

Parfum auto Bozo, Rome, 100 gr

17,14 Lei

Cea mai practica modalitate de a improspata aerul din autoturism sau din zonele urat mirositoare (bai, toalete si nu numai), precum si din alte spatii inchise (diverse incaperi, autovehicule, etc.) este de a folosi un odorizant auto / parfum auto ambiental.

BOZO ROME Parfum auto – Car freshner, cu pulverizator si capac

Descriere: produsul BOZO ROME Parfum auto a avut ca inspiratie binecunoscuta si celebra expesie: ”Roma – cetatea eterna”.

Produsul a fost creat pentru a veni in sprijinul tuturor cu o aroma unica, eterna, in autoturismul pe care il conducem atat zi de zi, dar si cand cu care plecam in calatorii mai lungi.

Acesta este un odorizant auto concentrat cu o aroma specifica, deosebit de placuta ce degaja o adiere blanda si suava de iasomie.
Aceasta aroma nobila si persistenta are o mare putere de acoperire si imparfumare in spatiile unde se pulverizeaza produsul.

Prin aroma sa de iasomie, BOZO ROMA Parfum auto creeaza o atmosfera naturala si calda, de o inalta distinctie, care usor ne poarta gandul spre aristocratia si aerul inmiresmat si cald din ”cetatea eterna”.

BOZO ROMA Parfum auto este aroma speciala, superioara care induce o atmosfera de rafinament si bun gust.
Are o mare putere de odorizare iar parfumul sau este ”etern”.

Contine ingrediente certificate IFRA (International Fragance Association).

Utilizare: A fost creat initial, pentru spatiile interioare ale autovehiculelor.

Il recomanda pentru domeniul auto, forma de prezentare (dimensiuni mai mici pentru a ocupa un spatiu mai mic).

Poate fi utilizat cu rezultate foarte bune si in alte locuri ambientale (hoteluri, restaurante, sali de conferinte, institutii publice, spatii comerciale, etc.), in locuinte private, dar si in alte spatii inchise (vestiare, etc).

Se pulverizeaza pe suprafete textile (tapiserie, perdele,draperii, tapiterii, covoare etc.) avand un efect maxim de imparfumare.

Pentru eficienta maxima se aplica de la o distanta de 30 cm.

Produsul BOZO ROMA Parfum auto a fost creat pentru a veni in sprijinul tuturor cu o aroma unica pentru autoturismul pe care il conducem zi de zi sau doar cand plecam in calatorii mai lungi.
Acesta este un odorizant concentrat cu o aroma specifica si puternica ce ne duce cu gandul la aerul sobru, elegant si maiestuos al lorzilor britanici.

Aroma sa speciala imprima o nota de grandoare si maretie imperiala in spatiile unde vom folosi produsul.

Poate deveni aroma care sa va reprezinte.

  • Model: ROME100 g
  • Greutate: 0.10 kg

Contine: benzizotiazolinona ≥ 0,2%; coumarin <0,3%; eugenol <0,3%; cinnamal <0,1%

⚠️ H412 Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung
⚠️ H315 Provoaca iritarea pielii
⚠️ H319 Provoaca o iritare grava a ochilor
⚠️ P305+P351+P338 In caz de contact co ochii clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru nu se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti.
⚠️Nu se foloseste pe materiale din piele si plastic.
⚠️Nu se va folosi in amestec cu alte substante sau solutii de parfumare. Acest lucru poate conduce la  obtinerea unor amestecuri cu un potential scazut de parfumare.

Produs in UE.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei mentionata pe ambalaj.

Material ambalaj: PP.


INAPOI SUS