Parfum auto Bozo, Paris, 100 grBrand: Somnart

Cea mai practica modalitate de a improspata aerul din autoturism sau din zonele urat mirositoare (bai, toalete si nu numai), precum si din alte spatii inchise (diverse incaperi, autovehicule, etc.) este de a folosi un odorizant auto / parfum auto ambiental.

BOZO PARIS Parfum auto – Car fabric freshner, cu pulverizator si capac

Inspirati de celebra expresie ”Paris  - capitala iubirii ” am creat produsul BOZO  PARIS Parfum auto.

Acesta este un odorizant  concentrat cu o aroma blanda, suava si prietenoasa de struguri copti.

Are o mare putere de odorizare iar parfumul sau este placut, natural, proaspat si persistent. Ceea ce il face sa fie special, este tocmai aroma sa, atent selectionata, de struguri copti. Cu putina imaginatie, putem regasi in aceasta aroma, armonios impletite, atmosfera renumitelor terase pariziene si melancolia plimbarilor de pe malurile Senei.

Fiind creat pe baza  de apa este prietenos cu mediul. Contine ingrediente certificate IFRA (International Fragance Association).

Utilizare: A fost creat initial, pentru spatiile interioare ale autovehiculelor. Il recomanda pentru domeniul auto forma de prezentare (dimensiuni mai mici, pentru a ocupa un spatiu mai mic).

Poate fi utilizat cu rezultate foarte bune si in alte locuri ambientale (hoteluri, restaurante, sali de conferinte, institutii publice, spatii comerciale, etc.), in locuinte private, dar si in alte spatii inchise (vestiare, etc.).

Se pulverizeaza pe suprafete textile (tapiserie, perdele, draperii, tapiterii, covoare, etc.) avand un efect maxim de imparfumare.

In autovehicule se pulverizeaza doar pe suprafete textile. Pentru eficienta maxima se aplica de la o distanta de 30 cm.

Cu  BOZO – PARIS – Parfum auto te bucuri instantaneu de o atmosfera speciala, reconfortanta si devii mai plin  de energie si buna dispozitie. Produsul este  atat de proaspat si de natural incat veti dori sa-l utilizati in fiecare zi, in fiecare incapere sau in autoturismul dumneavoastra. Poate deveni aroma care sa va reprezinte.

  • Model: Paris 100 g
  • Greutate: 0.10 kg
Contine: benzizotiazolinona ≥ 0,2%; coumarin <0,3%; eugenol <0,3%; cinnamal <0,1% ⚠️ H412 Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung ⚠️ H315 Provoaca iritarea pielii ⚠️ H319 Provoaca o iritare grava a ochilor ⚠️ P305+P351+P338 In caz de contact co ochii clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru nu se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. ⚠️Nu se foloseste pe materiale din piele si plastic. ⚠️Nu se va folosi in amestec cu alte substante sau solutii de parfumare. Acest lucru poate conduce la  obtinerea unor amestecuri cu un potential scazut de parfumare. Produs in UE. Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei mentionata pe ambalaj. Material ambalaj: PP.

PRODUSE SIMILARE: