Degresant motor, marca Bozo, 1 Kg, cu pulverizator smartBrand: Somnart

Degresant puternic motor, marca Bozo, 1 Kg, cu pulverizator smart

Avantaje:

  • putere mare de curatare multumita concentratiei ridicate
  • pulverizator smart cu 3 pozitii (oprit, jet, spray)

Degresantul de motor marca Bozo este eficient, puternic alcalin, ideal pentru curatare / degresare motoare, scoate petele de ulei, vaselina amestecate cu murdarie.

Important: Nu se aplica pe suprafete lacuite, pe aluminiu sau pe textile.

Beneficii: Dizolva cu usurinta depuneri organice. Efect degresant puternic. Eficienta maxima de curatare. Domeniu de utilizare: Degresare motoare precum si alte suprafete tari.

Mod de folosire: Pulverizati sau pensulati suprafata de curatat, lasati sa actioneze aproximativ 15 - 20 minute, apoi frecati cu o laveta / perie si clatiti cu apa. Tratamentul trebuie repetat daca nu s-a obtinut rezultatul scontat. Produsul poate fi utilizat la concentratia initiala sau diluat cu apa. Nu utilizati produsul in amestec cu alti agenti de curatare. Folositi manusi de cauciuc si ochelari de protectie atunci cand lucrati cu produsul.

Ingrediente: hidroxid de sodiu ≤15%, surfactan'i anionici ≤10, solven'i, agent de chelatare, hidrotrop, colorant.

Precautiuni: Evitati contactul cu ochii si pielea. In cazul contactului cu ochii se spala imediat cu foarte multa apa apoi se consulta medicul ( daca este posibil aratati eticheta ). In cazul inghitirii nu se provoaca voma; se solicita imediat asistenta medicala. Evitati expunerea directa si indelungata la razele solare. Poate produce arsuri ale pielii si mucoaselor; produsul este coroziv. Pastrati produsul la temperaturi cuprinse intre 5°C si 40°C. Se pastreaza sub cheie si nu se lasa la indemana copiilor! Cititi eticheta inainte de utilizare!

Valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei mentionata pe ambalaj. Indicator miros: Nu este cazul/specific

Certificari:

  • ISO 9001:2008
  • ISO 14001:2004

Volum: 1 litru (1000 ml)

Ambalaj: HDPE


PRODUSE SIMILARE: